Karacaören İlkokulu
KARACAÖREN AŞIROĞLU MAH. İLKÖĞRETİM CAD. BAŞÇİFTLİK KARACAÖREN İLKOKULU BLOK NO: 7 BAŞÇİFTLİK / TOKAT

VİZYON

İstiyoruz ki: Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. İstiyoruz ki: Toplumsal yaşmımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın. İstiyoruz ki: Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki: Öğrenciler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanlar için kullansın. İstiyoruz ki: Öğrenen ve öğretenler değişime açık olsun. İstiyoruz ki: Okulda çalışanlar gerekenleri yaparken kendinden emin olsun. Doğruları yaptıklarından alacakları cevaptan korkmasınlar. İstiyoruz ki: Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm paydaşlar bilsin. İstiyoruz ki: Herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

MİSYON

Bütün öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılaplarına, anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin milli , ahlaki ve insani değerlerini benimseyen; ailesini vatanını milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen; sorumluluklarını bilen ve yerine getiren; insan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan; çevresi ile iyi ve olumlu ilişkiler kurabilecek davranışı kazanan; Türk milletini çağdaş uygarlık seviyesine çıkarma gayretinde olmalarını sağlamak için varız.

Öğretim Şekli :TAM GÜN

TAM GÜN

İl merkezine 90 Km İlçe merkezine 5 Km mesafede bulunmaktadır.

GOP Mahallesi Karacaören/Başçiftlik